Volkswagen - das weltauto


Volkswagen har för många blivit synonymt med kvalitet, pålitlig- het och prisvärdhet. Ett bra bilköp, helt enkelt. Och eftersom valet av bil är ett stort och viktigt beslut är vi stolta över det stora förtroende våra kunder visar oss.

 

På Volkswagen gör vi allt vi kan för att leva upp till de förväntningarna. Vår målsättning är alltid att du skall göra en bra bilaffär – oavsett situation och plånbok.

 

Ny eller begagnad bil kan vara ett svårt val
Valet mellan att köpa en ny eller begagnad bil har båda sina unika fördelar. En ny bil kommer med tryggheten av att du vet allt om bilen, för du är den första ägaren. Och få saker slår nog den där nybilskänslan. Allt rullar på, bokstavligen. Och om det mot förmodan skulle bli problem har du tryggheten av generösa garantier. Att köpa en begagnad bil ger ett lägre pris än ny bil. Men ett lägre pris innebär inte automatiskt en bättre bilaffär. Som köpare är det svårt att veta hur tidigare ägare tagit hand om bilen. Den enda garanti du har är säljarens ord. Därför kan ett begagnat köp kännas som en risk. Vad blir konsekvensen för mig om bilen inte håller den kvalitet jag hoppats på eller blivit utlovad?

 

Das WeltAuto – Begagnat köp med nybilskänsla
Nu introducerar vi en helt ny möjlighet för dig att göra en bra bilaffär; ett program för begagnade Volkswagenbilar som vi kallar Das WeltAuto. Das WeltAuto ger dig som vill köpa en begagnad Volkswagen ett flertal viktiga fördelar:

 

Bild

En bra affär

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad Volkswagen av oss.
 

Bild

Provkörning

Du har alltid möjligheten att provköra för att försäkra dig om att den bil du är intresserad av passar dig och dina behov.

Bild

En Volkswagen i bästa skick

För att få ingå i Das WeltAuto-programmet krävs godkänt på kvalitets-kontrollen som omfattar 122 punkter. Varje bil kontrolleras noga av vår servicepersonal så att den är i bästa möjliga skick utanpå, inuti och under huven.

Bild

Professionell rekonditionering
Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig pro-fessionell finish innan den når bilhallen.

Bild

Ett års garanti
Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet; en mycket omfattande 12 månaders trygghetsgaranti.

Bild

Möjlighet till finansiering
Precis som när du köper en ny Volkswagen kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till ränta bättre än hos banken.

Bild

Skräddarsy din bil
Du har möjlighet att ge din Volkswagen en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör, exempelvis extra invändig teknikut-rustning, fälgar m.m.

Bild

Bytesrätt
Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan bil i vårt sortiment, så kan du göra detta inom 10 dagar från köpet.

Bild

Mobilitetsgaranti
Om din Volkswagen skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående förutsatt att du lämnar in din bil för Grundservice/Long Life Service på en auktoriserad VW-verkstad.

Bild

Certifierade säljare – nöjda kunder
Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med utbildning i programmet är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande - från första besöket och framåt.

Våra märken

  Audi
  Volkswagen
  Skoda
  Seat
  Transportbilar

Kontakta oss

  Skellefteå
  Arvidsjaur
  Malå
  Luleå
  Piteå

Mobilitetsgaranti

  Audi 020-61 50 55
  VW 020-66 55 00
  Skoda 020-72 70 70
  Seat 020-80 10 20

Följ oss på

Facebook, Instagram och Twitter.
Sök efter Norrlands Bil

© 2019 Norrlands Bil AB
Information om cookies

Databehandling