Biltestare

 

Ditt nya jobb

Som biltestare kommer du att arbeta med att testa och provköra begagnade bilar inför en värdering och inköp. Du gör en okulärbesiktning och en noggrann bedömning av fordonets skick samt dokumenterar samtliga fel, brister eller skador. I tjänsten ingår även att tillsammans med begagnatansvarig planera och samordna inbytta bilars flöde fram till försäljning. Även däckskiften och mindre reparationer på inbytta bilar ingår i rollen.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och/eller minst några års arbetslivserfarenhet ifrån fordonsbranchen. Du innehar god teknisk kunskap, grundläggande datorkunskaper och körkort B. Du är van att arbeta självständigt. Tjänsten som biltestare kräver noggrannhet och tålmodighet hos dig. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och du klarar ändå av att vara strukturerad i ditt arbete. Du är serviceinriktad och trivs med att möta människor.

 

Tillträde enligt överenskommelse, men gärna snarast möjligt.

 

Har du frågor kring tjänsten?

Kontakta Johan Lidström, Begagnatansvarig 0920-242946

 

Maila din ansökan till johan.lidstrom@norrlandsbil.se senast 14 oktober.

 

Norrlands Bil finns på 7 orter i Norr- och Västerbotten med huvudkontor i Skellefteå. Verksamheten är indelad i personbilar och tunga fordon. Vi har vuxit kraftigt de senaste åren och idag är vi sammanlagt ca 300 medarbetare i koncernen med en omsättning på ca 1 500 miljoner. Vi är ett ägarlett företag och vår värdegrund är vägledande i arbetet och i förhållningssättet till varandra. 

Våra märken

  Audi
  Volkswagen
  Skoda
  Seat
  Transportbilar

Kontakta oss

  Skellefteå
  Arvidsjaur
  Malå
  Luleå
  Piteå

Mobilitetsgaranti

  Audi 020-61 50 55
  VW 020-66 55 00
  Skoda 020-72 70 70
  Seat 020-80 10 20

Följ oss på

Facebook, Instagram och Twitter.
Sök efter Norrlands Bil

© 2018 Norrlands Bil AB
Information om cookies

Databehandling