Vad kul att du vill jobba hos oss!

 

 

Biltestare Luleå
Som biltestare kommer du huvudsakligen att testa och provköra begagnade bilar inför en värdering. Du gör okulärbesiktningar efter ett serviceprotokoll och granskar grundligt i vilket skick fordonet är. I arbetet ingår även enklare reparationer. Tillsammans med  begagnatansvarig gör du också redo bilen för försäljning. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

 

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och har några års arbetslivserfarenhet. Du innehar god fordonskunskap, grundläggande datorkunskaper samt B-körkort. Tjänsten som biltestare kräver noggrannhet och tålmodighet. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo men klarar ändå av att vara strukturerad. Du är serviceinriktad och stimuleras av att möta människor.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 18 april till Johan.lidstrom@norrlandsbil.se.
Frågor om tjänsten besvaras av Johan Lidström, 0920-24 29 46.


Biladministratör Luleå (vikariat)
Som biladministratör arbetar du med våra bilaffärer. Vanliga arbetsuppgifter är att registrera fordon mot bilregistret, fakturera, hantera leverantörsfakturor samt allmänna administrativa uppgifter. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden 2018-06-01 till 2018-08-24. För rätt person kan en framtida timanställning bli aktuell.

 

Din profil
Vi söker dig som har, eller håller på att skaffa, en ekonomisk universitetsutbildning. Du har lätt att lära dig nya saker, har god administrativ ordning, goda datorkunskaper samt arbetar bra både enskilt och i grupp. Du tycker det är kul med högt tempo, är serviceinriktad och stimuleras av att göra ett bra arbete.

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 18 april till mats.muller@norrlandsbil.se.
Frågor om tjänsten besvaras av Mats Müller, 0920-24 22 35.

 

 

 

Urval sker löpande så tjänsterna kan tillsättas innan sista datum.

Våra märken

  Audi
  Volkswagen
  Skoda
  Seat
  Transportbilar

Kontakta oss

  Skellefteå
  Arvidsjaur
  Malå
  Luleå
  Piteå

Mobilitetsgaranti

  Audi 020-61 50 55
  VW 020-66 55 00
  Skoda 020-72 70 70
  Seat 020-80 10 20

Följ oss på

Facebook, Instagram och Twitter.
Sök efter Norrlands Bil

© 2018 Norrlands Bil AB
Information om cookies